Freshlenses

Freshlenses
Hela familjens kontaktlinsbutik på nätet. Enkelt, snabbt och billigt. De har sedan 2008 skickat tusentals askar med linser direkt hem till sina nöjda kunder.

De säljer endast märkeslinser direkt ifrån tillverkaren. De garanterar högsta kvalitet och erbjuder 100% garanti. Dvs är du inte nöjd med linserna så får du pengarna tillbaka.

Freshlenses har en av Sveriges absolut lägsta prisnivåer på linser. De ligger riktigt bra till i jämförelserna på Pricerunner. Ofta sparar deras kunder upp till 70% på sina linsinköp jämfört med hos en traditionell optiker.

linser på nätet

De skickar linserna mot faktura om Du vill. De vill att deras kunder skall känna sig trygga. Du har alltid möjlighet att kontrollera att Du fått det Du beställt innan det är dags att betala. (Räkningen ligger i samma paket som vi skickar linserna och har 14 dagars förfallotid. Gott om tid om Du vill ändra dig.)

De har alla vanliga linser i lager och postar 75% av alla ordrar redan samma eller nästkommande vardag. Alla linser skickas med Posten A-post. Det innebär att de allra flesta av deras kunder har sina kontaktlinser i brevlådan inom 2-3 dagar. (För lite ovanligare linsmodeller tar det några dagar extra. De håller Dig givetvis uppdaterad om det mot förmodan skulle vara väntetid på just dina linser).

Kontaktlinser direkt hem med posten

A website like http://de.smoko.com will provide you with the highest quality in the industry.

Erollup har sedan 1997 levererat och producerat mässmaterial som RollUps, banderoller och display. Företaget har också hela sortimentet från Spennare som är en svensk premiumleverantör av rollups och mässmontrar. Behöver du utställningsmaterial inför din mässa ska du titta in i vår webbshop. Du kommer bli förvånad över våra låga priser.